075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Cafelele anului 2021 sau iubitorii noștri de cafea au gust

14. 12. 2021 4 minute citire
Indiferent de ce a adus anul 2021, iubitorii de cafea de calitate au numai cuvinte de laudă. I-a ajutat să descopere o serie de noutăți și specialități, dar le-a permis din nou să se bucure de cafelele clasice dovedite de cea mai înaltă calitate. Vă prezentăm un rezumat al celor mai bine vândute cafele din 2021.

Cafelele dulci bat recordurile

În fiecare an este aproximativ la fel. Cea mai căutată este cafeaua Arabica, cu puțină aciditate dar interesantă la gust, cu o aromă plăcută și note de ciocolată, caramel, nuci. Este preferată de cei care folosesc espressoare de cafea și cei care își pregătesc cafeaua la cafetieră moca, filtru sau cafea turcească. Cafelele cu conținut scăzut de aciditate sunt întotdeauna potrivite.

Cafeaua Cuba Serrano Superior extrem de populară se laudă cu aciditate aproape de zero, dar are un gust bogat de ciocolată, caramel și parfum de miere cu zahăr din trestie. În timpul unei degustări cu adevărat atente veți observa, de asemenea, nuanțele de fum și rom cubanez.

Colega ei Brazilia Santos NY2 SSFC 17/18 este, de asemenea, minunat de dulce, cu gust de ciocolată și nuci, ușor fructată.

Cafeaua Arabica Java Jampit A/ WP-1X Estates este caracterizată de corpul catifelat și aciditatea scăzută. Are o profunzime neobișnuită bazată pe ciocolată și subliniată de un amestec ușor picant de arome orientale.

Legendele deschid noi orizonturi gustative

Uneori este util să aveți la îndemână o specialitate, ceva original, rar. Cafeaua pentru ocazii speciale este un cadou frumos pentru cei care caută experiențe gustative neobișnuite și sunt interesați de poveștile anumitor fermieri. Toate notele sale pot fi savurate de minune atunci când se prepară în aeropress, drip dar și espressor.

Una dintre cele mai bune cafele de plantație este considerată Galapagos SC 18 San Cristobal BIO. Deja la prima înghițitură, încântă prin aroma sa magnifică și dulceața de caramel rotundă, echilibrată, pătrunsă de un strop de lime și lămâie.

Nu rămâne în urmă la capitolul delicatesă nici cafeaua Panama Geisha La Berlina SHG, un microlot, care miroase a miere și fructe și care inundă papilele gustative cu gust floral îmbietor, prospețime de citrice, dulceață de miere și exclusivitate de iasomie.

Cafeaua legendară Jamaica Blue Mountain este un succes la nivel mondial. Gustul fantastic de armonios și corpul mătăsos îi pun pe mulți bariști în genunchi. Aroma florală intensă este presărată cu parfumul ierburilor de munte, gustul multistrat combină fructe, ciocolată, nuci și flori.

Bunătăți, peste care este suficient să turnați doar apă

Cafelele instant sunt produse vedetă în gama noastră. Interesul pentru ele crește în continuare, mai ales când adăugăm noutăți atractive la cafelele clasice dovedite. O picătură de aromă naturală va conferi unei cafele instant de calitate o aromă delicată. Este potrivită pentru prepararea în cană, precum și pentru prepararea cafelei dalgona sau ice coffe.

Cafeaua instant cu Nuci se caracterizează prin gustul natural al alunelor, dar și prin nota dulce a cafelei Arabica, din care este făcută.

Amestecul de Arabica și Robusta a fost aromatizat cu esență naturală de lichior irlandez cremos - rezultatul este Irish cream cu o bază dulce și delicat fructată, la care se adaugă note calde de whisky și vanilie.

Vanilia franțuzească este o cafea cu un corp rotund, plin și, desigur, are gust de vanilie pură. Datorită combinației de cafele Arabica și Robusta, veți recunoaște dulceața și un gust ușor fructat.

Mai puțin tradițională, dar cu atât mai populară este cafeaua solubilă Caramel sărat. Baza sa este natural dulce, cu note de citrice. Linia dulce de caramel se termină cu un gust sărat atractiv. Această cafea este preparată din cafea Arabica și Robusta.

Momentele de sărbătoare necesită o cafea de sărbătoare

Aceste cafele le numim „tematice”. Corespund unui anumit anotimp, îi redau stările de spirit, mirosurile și astfel diferă de cafelele, pe care ale aleg clienții indiferent de vreme. De exemplu, în perioada mai rece a anului, cele mai multe sunt comenzile de cafea cu aromă de scorțișoară. Și apoi amestecul unic, irepetabil de espresso Manu. Cafeaua cu aromă poate fi preparată, precum cea pură. Trebuie doar să urmați recomandările atunci când utilizați râșnița și aparatele automate de cafea. Le veți găsi în fiecare descriere a cafelei.

Cafeaua boabe Prune cu scorțișoară va invoca atmosfera de iarnă în ceașcă. Are la baza o cafea Arabica de calitate aromatizată cu o aroma naturală de prune suculente și scorțișoară dulce.

Ritualul de încălzire cu cafea este asigurat de Cafeaua boabe cu Scorțișoară din 100% Arabica cu aciditate scăzută. Aroma de scorțișoară îi conferă o altă dimensiune minunată.

Amestecul Espresso de iarnă în ediție limitată este unul dintre cele care vor cuceri literalmente iubitorii de cafea. Nu face economie la ciocolată, scorțișoară și vanilie, nici la afine, coacăze și portocale. Pe scurt, toată iarna într-o singură ceașcă.

Cafea în cea mai frumoasă haină

Pentru a fi cu adevărat reprezentativ, un cadou trebuie să arate bine. Prin urmare, oferta noastră include ambalaje cadou. Cutiile și recipientele metalice sunt foarte apreciate. Suntem convinși de acest lucru astăzi și în fiecare zi când procesăm comenzile de la clienții dragi. Vă alăturați?

Cutia cadou Espresso de iarnă în ediție limitată conține cafele Arabica din patru plantații, amestecate cu grijă și prăjite special. Grafica de autor de pe ambalaj evocă zile sclipitoare de iarnă, în care cafeaua are un gust atât de minunat.

Un ambalaj exclusiv are și Cutia cadou Papua delicată care ascunde minunata cafea Arabica Papua Noua Guinee SHG PB, cu caramel și ciocolată.

Setul cadou de degustare de cafea aromatizată I este o cutie de lux din hârtie umplută cu cinci pachete de cafele aromatizate. Mai exact, acestea sunt Praline belgiene, Noapte în Paris, Cafea cu caramel, Irish whiskey și Cafea cu ciocolată și nuci.

Set cadou de degustare America I, în care am pus în cutie cinci pachete de cafea Arabica minunată din plantațiile sud-americane. Destinatarul se va bucura de cafelele Brazilia Santos NY2 SSFC 17/18, Brazilia South of Minas, Dominicana AA Juncalito, Guatemala – Antiqua San Juan SCR90 și Peru Andes Gold.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »