-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cafea la filtru, v60
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
Aromatizarea cafelei de plantație a apărut pe piață pentru prima dată în anii ’70 în SUA. Prin aromatizare se deschide pentru client o dimensiune cu totul nouă a cafelei boabe. Boabele de cafea sunt pulverizate cu ulei purtător înainte de prăjire și după prăjire sunt aromatizate cu substanțe… descriere completă
-
Alune de pădure (1)
-
Amaretto (1)
-
Caramel (2)
-
Caramel sărat (1)
-
Ciocolată (6)
-
Ciocolată cu lapte (1)
-
Cireșe (4)
-
Cream Brule (1)
-
Irish whiskey (1)
-
Jahody (1)
-
Lichior de ouă (1)
-
Likér (1)
-
Malibu (1)
-
Marțipan (1)
-
Mentă (1)
-
Migdale (1)
-
Nucă (3)
-
Nuga (1)
-
Portocale de sicilia (1)
-
Praline belgiene (1)
-
Prună (1)
-
Rom (1)
-
Scorțișoară (2)
-
Smântână (4)
-
Tiramisu (1)
-
Vanilie (2)
-
Zaharat (1)
-
Zmeură (1)
-
portocale (2)
-
Černý rybíz (1)
IRISH CREAM - cafea boabe
PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
Cafea boabe CIOCOLATĂ - PORTOCALE
NOAPTE ÎN PARIS - cafea boabe
NUCI-FRIȘCĂ cafea boabe
CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe
VIȘINE ÎN CIOCOLATĂ - cafea boabe
BISCUIȚI CREMOȘI - cafea boabe
CARAMEL- cafea boabe
LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe
VANILIE - cafea boabe
SCORȚIȘOARĂ - cafea boabe
NUGAT - cafea boabe
MALIBU - cafea boabe
VANILIE ȘI NUCI - cafea boabe
IRISH WHISKEY - cafea boabe
CIOCOLATĂ - cafea boabe
CĂPȘUNI ÎN FRIȘCĂ - cafea boabe
ARAHIDE - cafea boabe
CARAMEL SĂRAT cafea boabe
TIRAMISU - cafea boabe
CIOCOLATĂ-MENTĂ - cafea boabe
VIȘINE ÎN ROM - cafea boabe
CRÉME BRULÉE - cafea boabe
Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
Aromatizarea cafelei de plantație a apărut pe piață pentru prima dată în anii ’70 în SUA. Prin aromatizare se deschide pentru client o dimensiune cu totul nouă a cafelei boabe. Boabele de cafea sunt pulverizate cu ulei purtător înainte de prăjire și după prăjire sunt aromatizate cu substanțe aromatice care pot fi naturale, identic naturale sau sintetice. Într-o variantă mai ieftină, boabele de cafea se aromatizează numai după prăjire.
Cafeaua noastră aromatizată de plantație este făcută din Arabica 100% de cea mai bună calitate, prin cea mai calitativă formă de aromatizare. Pentru aromatizarea cafelei folosim numai arome naturale și numai în cazul unor arome, folosim cele identic naturale.
Cele mai frecvente arome folosite sunt de: migdale, ciocolată, mentă, scorțișoară, cardamom, alcool, arome de fructe etc.